Campania Daruieste! Schimba un Destin

Campania Dăruieşte! Schimbă un Destin!

Campanie de susţinere a copiilor cu dizabilităţi a Centrului Regional de Reabilitare Steaua Speranţei Iaşi

ediţia a treia – 20 noiembrie – 25 decembrie 2013

Vă invităm să ne fiţi partener în Campania

Dăruieşte! Schimbă un Destin!

Campania Daruieste! Schimba un DestinObiectivul campaniei noastre îl reprezintă strângerea fondurilor necesare susţinerii activităţilor Fundaţiei Star of Hope Romania.

Beneficiarii acestei campanii sunt cei 60 de copii cu dizabilităţi din cadrul Centrului Regional de Reabilitare „Steaua Speranţei” Iaşi care au nevoie de terapie comportamentală, logopedie, kinetoterapie, terapie prin joc, activităţi zilnice de viaţă.

Vă aşteptăm alături de personalităţi de marcă din ţară şi din stăinătate, să fiţi parte în demersul nostru de a sensibiliza opinia publică în problematica complexă a copiilor cu dizabilităţi şi de a susţine activităţile Centrului Regional de Reabilitare „Steaua Speranţei” Iaşi.

Continue reading

UN SUNET ÎN TĂCERE

Eveniment caritabil

Evenimentul „Un sunet în tăcere”a fost organizat în scop caritabil, pentru a-l ajuta pe Robert Atasiei, un copil de 6 ani din localitatea Scânteia, care suferă de hipoacuzie neurosenzorială bilaterală. Astfel, toţi banii obtinuţi din vânzarea biletelor şi din donaţii au fost utilizaţi în scopul achiziţionării a două proteze auditive digitale şi achitării şedintelor de logopedie necesare recuperării auzului și dezvoltării normale a limbajului.

Joi, 23 mai 2013, începând cu ora 19:00, echipa EnjoyLife, formată din 23 de masteranzi ai Universității Alexandru Ioan Cuza, împreună cu Fundaţia Star of Hope au organizat în Aula Magna „Haralamb Vasiliu” a Universității de Agronomie, Iaşi evenimentul caritabil:

„Un sunet în tăcere”

În cadrul acestui spectacol invitaţii şi-au răsfăţat sufletul ascultând compoziții muzicale ale dinastiei Strauss, interpretate de Romanian Academic Orchestra, sub bagheta marelui dirijor Michael Beck. De asemenea, momentele de balet şi de teatru au completat o seară cultural artistică extraordinară, dedicată tuturor iubitorilor de frumos.

Continue reading