This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

Comunicat de presă - “Dăruieşte pentru a schimba un destin!”

Fundaţia Star of Hope Romania, împreună cu Asociaţiile de părinţi ale copiilor cu dizabilităţi şi cu sprijinul Primăriei Iaşi, vă invită la lansarea Campaniei Regionale de susţinere a copiilor cu dizabilităţi:

“Dăruieşte pentru a schimba un destin!”

Conferinţa de presă va avea loc în data de 25 noiembrie 2011, ora 12:00, în Sala Mare a Primăriei Municipiului Iaşi.

Campania are două obiective principale:

  • Sensibilizarea comunităţii privind problemele cu care se confruntă familiile care au copii cu dizabilităţi;
  • Strângere de fonduri pentru a ajuta familiile care au copii cu dizabilităţi în preajma Crăciunului.

Campania se va derula în perioada 25 noiembrie - 20 decembrie 2011 şi vor avea loc două evenimente majore:

  • Marcarea Zilei de 3 Decembrie - Ziua Internaţională a Persoanei cu Dizabilităţi
  • Sărbătoarea Crăciunului

Fundaţia Star of Hope Romania va marca Ziua Internaţională a Persoanei cu Dizabilităţi printr-un eveniment colectiv intitulat “Ziua Porţilor Deschise”, care va avea loc în fiecare centru înfiinţat de fundaţie din: Iaşi, Botoşani, Dorohoi şi Bârlad. În decursul acestei zile fiecare membru al comunităţii este invitat să viziteze centrele, să participe la activităţile cu copiii. Astfel dorim să punem în valoare abilităţile şi talentul copiilor cu dizabilităţi. Mass-media este invitată pentru a lua interviuri invitaților. Vor fi invitați și reprezentanţii autorităţilor locale, politicieni, instituţii, părinţi şi alte ONG-uri.

În parteneriat cu Asociaţiile de părinţi şi alţi colaboratori, în toate judeţele Moldovei, vor fi organizate manifestări şi spectacole pentru a valoriza potenţialul acestor copii.

În perioada 25 noiembrie -20 decembrie vor avea loc diferite evenimente în scopul strângerii de fonduri pentru a ajuta familiile copiilor cu dizabilităţi. Fondurile care se vor strânge vor contribui la realizarea pachetelor de Crăciun pentru toţi beneficiarii fundaţiei şi ai Asociaţiilor de părinţi şi pentru susţinerea activităţilor de reabilitare din Cadrul Centrelor de Reabilitare înfiinţate de fundaţie. În preajma sărbătorii Crăciunului va avea loc un Spectacol Caritabil susţinut de Colegiul Richard Wurmbrand.

Doamna Cristina Nichita, scriitorul Dan Lungu, doamna prof. Ligia Grozdan sunt ambasadorii acestei campanii.

Fundaţia Star of Hope Romania este o organizaţie neguvernamentală a cărei misiune o reprezintă îmbunătăţirea calităţii vieţii copiilor aflaţi în dificultate şi în special a copiilor cu dizabilităţi, prin aplicarea strategiei de reabilitare bazată pe comunitate. Fundaţia Star of Hope Romania furnizează servicii sociale în judeţele Iasi, Botoşani şi Vaslui, prin intermediul a şase Centre de Zi pentru copii aflaţi în dificultate ce oferă un climat de demnitate şi încredere, de valorizare a fiinţei umane.

La Iaşi, a fost deschis în luna decembrie 2010, CENTRUL REGIONAL DE REABILITARE PENTRU COPII ŞI TINERI CU DIZABILITĂŢI care deserveşte toată zona Moldovei!

Date de contact:
Președinte,
Aurora Vatamaniuc
0744-506.036

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate