This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

GALA STAR OF HOPE 30 - Campania Împreună Reconstruim Speranța

Fundația Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Iași, Camera de Comert si Industrie Iasi si Tvr Iași organizează evenimentul caritabil

GALA STAR OF HOPE 30

pe 5 decembrie 2019, Hotel International Iasi, ora 19.00.

 

Evenimentul este parte a campaniei IMPREUNĂ, RECONSTRUIM SPERANȚA dedicată copiilor cu dizabilități din Centrele de Terapie ale Fundației Star of Hope Romania și marchează, totodată, cei 30 de ani de activitate Star of Hope în România în slujba copiilor defavorizați ai societății noastre.

Invitații de onoare ai evenimentului sunt  Excelența Sa, dna Therese Hydén, Ambasador al Suediei în Romania, și Lennart Erksson, președintele Star of Hope International (Suedia), alături de o delegație suedeză formată din oameni de afaceri si artiști susținători ai cauzei pentru drepturile copiilor cu dizabilități.

De 30 de ani, echipa de specialiști Star of oh Hope România reconstruiește speranța pentru copiii defavorizați ai societății noastre. Nu singuri, ci împreună cu dumneavoastră, toți cei alături de care ajută (prin terapie, susținere materială, financiară și consiliere) copiii cărora alții nu le acordă nicio șansă. Si se poate spune azi, după trei decenii, că, atunci cand lucrezi cu un copil cu Sindrom Down, autism, tetrapareză spastica sau alte forme de dizabilitate, e  nevoie de timp, de răbdare, de SPERANȚĂ. Da, de speranță, pentru că progresele copilului nu apar nici peste o zi, nici peste o săptămână, nici peste o lună. Apar dupa ani si ani de trudă zilnică în sala de terapie, prin efortul comun al specialistului terapeut, al copilului, al părintelui.

De ce povestim toate acestea? Pentru că, în decembrie, echipa Star of Hope România sărbătorește 30 de ani de activitate in slujba copilului cu dizabilitate. De ce? Pentru că azi Andreea (tetrapareză spastică) este psiholog. Pentru că Răzvan este astăzi student la Facultatea de Automatizări și Calculatoare. Pentru că Bianca este astăzi studentă la Facultatea de Artă Sacră. Pentru că azi Andrei este un adult care duce o viață normală. Pentru că azi Alex este elev într-un liceu de masă și un pianist foarte talentat. Pentru ca, da, împreună și cu ajutorul dumneavoastră, Star of Hope România a reușit să schimbe în bine destine. Și pentru că, da, tot împreună cu dumneavoastră, vom reuși în continuare să reconstruim SPERANȚA pentru alți copii cu dizabilități cărora societatea în care trăim nu le oferă vreo șansă de recuperare (prejudecăți, inechitate legislativă, sărăcie, lipsa centrelor de recuperare din mediul rural, costul foarte mare al ședințelor de terapie la cabinetele de terapie private).

Echipa Star of Hope România mulțumește partenerilor care au ales să facă parte din povestea Star of Hope România și anul acesta: FRAROM INTERNAȚIONAL EST, DIQIS, PROINVEST, MEDIAROM GRUP, MEDICOVER, FOCALITY, FARMACIA ARIS, STRAROM, QUATRZ MATRIX, MESOPOTAMIA, AGEOBIZ, DAL CONSULTING, BIOGENETIX, HOTEL INTERNATIONAL IASI, FONSS, VOCEA ONG..

Partener media principal: TVR Iași

Parteneri media ai campaniei: Ziarul de Iasi, Iasifun, AgoraPress, Radio Romania, Radio Armonia, Viva FM, TeleM, TeleMoldova, Infinity TV, WINK.

 Vă mulțumim pentru cei 30 de ani împreună!

Detalii, la numărul de telefon 0743 112 725 sau pe adresa de email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate