This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

Activități desfășurate la Dorohoi, în cadrul campaniei „Dăruieşte din inimă”

De Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, Fundația Star of Hope România a continuat campania „Dăruieşte din inimă!,” parte din proiectul „Egalizarea de șanse pentru copiii și tinerii cu dizabilități”. Prin această campanie dorim să sensibilizăm opinia publică cu privire la dificultăţile cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi şi să strângem fondurile necesare activităţilor de recuperare pentru cei 308 copii cu dizabilitaţi ai Fundaţiei Star of Hope România.

La Dorohoi, beneficiarii Centrului Steaua Speranţei au desfăşurat diferite activităţi cu copiii de la grădiniţele: „Ştefan cel Mare şi Sfânt“, „Alba ca Zăpada” şi „Grădiniţa cu program prelungit nr.6”. Copiii au confecţionat împreună felicitări care vor fi valorificate de părinţii acestora.

 

In premieră tinerii cu nevoi speciale de la Star of Hope au prezentat teatrul de păpuşi „Pădurea colorată” scenariu şi text: asistent social Camelia Topală şi psiholog Loredana Gherman, sunet şi mixaj prof. Gabriele Hammer. Spectatori au fost elevii voluntari de la Colegiul Naţional „Grigore Ghica“ şi Liceul „Regina Maria”. Aceşti voluntari ne-au ajutat în confecţionarea felicitărilor distribuite în campanie, iar la final i-au colindat pe copii.

Copiii de la Fundaţia Star of Hope au primit dulciuri din partea firmei Cetelem care şi in acest an a continuat proiectul „Darul meu” implicându-se în activităţi de voluntariat.

A fost o zi deosebită in care am simtit că avem prieteni valoroşi şi cu această ocazie multumim tuturor celor care s-au implicat şi care au dorit să fie alături de noi.

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate