This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

Centrul Steaua Speranţei Dorohoi: Prin perseverenţă există schimbare

Centrul Steaua Speranţei Dorohoi a fost vizitat de preşedintele Fundaţiei Star of Hope Intrenaţional din Suedia d-l Eric Lennart Eriksson, preşedintele Star of Hope Norvegia d-l Fred Thorneas , preşedintele Star of Hope România d-na Aurora Vatamaniuc.

Star of Hope are sediul central la Stockholm - Suedia dar împreună cu parteneri din Norvegia, Finlanda şi USA depunem efortul de a susţine peste 150 de proiecte în peste 10 țări ale lumii. Munca noastră este recunoscută la nivel intrenaţional, dar mă bucur că au început să se schimbe lucrurile şi în România. Autorităţile române au început să inţeleagă că şi aceste familii au valoare, iar pentru implicarea Fundaţiei Star of Hope în România, am fost decorat cu Ordinul Steaua Romaniei în Grad de Cavaler. Astăzi aceşti copii şi părinţi lor, din Dorohoi, mi-au umplut inima de bucurie, deoarece ştiu că le este greu, dar am văzut în ochii lor încredere şi speranţă.”, a declarat Eric Lennart Eriksson, preşedintele Fundaţiei Star of Hope Intrenaţional.

 

Perdeaua care era destul de groasă pentru copiii cu dizabilităţi in urmă cu 11 ani când Fundaţia Star of Hope a început activitatea în Dorohoi, a început să fie tot mai transparentă şi cât mai mulţi oameni din comunitate să militeze alături de noi pentru drepturile acestor copii şi familiile lor. Dar, în mod special, ne bucurăm că am reuşit să convingem autorităţile locale să ofere servicii suplimentare şi să prezinte interes pentru copii cu dizabilităţi. Munca nu a fost deloc uşoară deoarece când am inceput toţi ne descurajau şi nu vedeau nici un potenţial în aceşti copii şi familiile lor, dar mulţumim în primul rând lui Dumnezeu că ne-a dat speranţă şi putere să nu dăm înapoi indiferent de piedicile şi barierele pe care le-am întâmpinat în drumul nostru.

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate