This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

Copil din Dorohoi premiat la Gala „Steaua Speranței” organizată la Iași

Un copil cu multă energie pozitivă, cu dorința de a face ceva în viață, Vlad Ropotă din Dorohoi a fost premiat la Gala „Steaua Speranței” organizată la Iași. Acest eveniment face parte din cea de-a treia ediție a campaniei de susținere a copiilor cu dizabilități „Dăruiește! Schimbă un destin!”.

Principala formă prin care Vlad comunică este arta, mai exact pictura, felul său de a se exprima zi de zi. Mai mult, Vlad este și un sportiv adevărat participând la Specials Olympics și la toate concursurile organizate de Primăria Dorohoi împreună cu asociația de părinți „Mereu împreună” Dorohoi 2008.

Totuși cea mai mare performanță a sa este de a aduna în jurul său oameni care în alte împrejurări ar fi străini. Acești oameni sunt martorii unei minunate evoluții a unui copil care și-a dorit și și-a depășit limitele. Tănărul a primit o diplomă și un dar oferint de Valentina Ionescu, reprezentantă a firmei Cetelem.

Mama sa, care l-a însoțit la această gală, a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News: „Astăzi sunt fericită alături de fiul meu Vlad, care a obținut acest premiu. Copiii cu sidrom Down sunt îngerii lui Dumnezeu pe pământ pentru că impart bucurie, dragoste, afecțiune în jurul lor. Vlad este o binecuvântare în viața noastră și o punte spre oameni speciali și buni. Atunci când ne este greu, el reprezintă un scop în viață. Vlad pictează, cântă la chitară, iubește sportul și desfășoară activități foarte frumoase și interesante alături de ceilalți copii de la centrul „Steaua Speranței” Dorohoi. Mulțumim doamnelor Camelia Topală și doamnei Loredana Gherman, care se ocupă de copii, mulțumesc părinților de la care eu am avut multe lucruri de învățat și alături de care formăm o familie adevărată. Mulțumesc firmei Cetelem, sponsorilor care au oferit acest premiu și care este prezentă în viața copiilor de la „Star of Hope”.

sursa: www.dorohoinews.ro

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate