This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

Eveniment organizat de Star of Hope Dorohoi cu ocazia zilei de 8 Martie

Odată cu venirea primăverii, cu soarele care incălzeşte inimile noastre, coordonatorii Fundaţiei Star of Hope Dorohoi, in calitate de vestitori ai primaverii au pregatit împreună cu copiii centrului un program special pentru parinţii lor, pentru a le demonsta înca o data dragostea lor necondiţionată.

Pe acorduri muzicale copiii cu nevoi speciale de la Centrul Steaua Speranţei Dorohoi au transmis fără cuvinte dragostea pe care o poartă pentru mamicile lor. Copiii şi-au exprimat prin culori emoţiile şi trăirile oferindu-le mamelor câte un tablou pictat de ei, iar aprecierea lucrarilor  se vedea pe chipul fiecarui părinte, având lacrimi de bucurie şi fericire pe obraji...

Programul a continuat cu o intalnire organizată pentru părinţi, cu tema „Cât de importantă este comunicarea in familie”. Pentru a inţelege mai bine acest lucru coordonatorii centrului au propus  părinţiilor un joc de rol pe tema comunicării. A fost un moment deosebit cu aplicaţie practică, iar la finalul jocului părinţii şi-au reânnoit legămintele făcându-şi declaraţii de dragoste in scris pe care şi le-au dăruit reciproc.

La intalnire a fost prezentă o voluntară din Anglia specialist în consiliere care va mai participa timp de două zile la consiliere pentru părinţi a declarat „Mă simt onorată să particip la astfel de intalniri şi să văd bucuria de pe feţele copiilor şi părinţilor. Văd că la Centrul  Star of Hope  s-a realizat defapt a doua familie pentru părinţi şi copii.  Am rămas impresionată cum tinerii cu nevoi speciale îi ajutau la spectacol pe cei mici . Ar trebui să invăţăm de la aceşti copii dragostea necondiţionată  şi faptul de a te bucura din lucrurile simple. Am fost uimită de modul în care aceşti părinți minunați fac față unor situațiilor dificile și în același timp se sprijină unul  pe celălalt.” (Heather Dyce – Anglia)

A fost o zi deosebită care ne-a demonstrat încă o dată că cei 10 ani investiţi in acest proiect nu sunt în zadar şi progresele la aceşti copii se văd pe termen lung şi merită sacrificiul.

sursa: www.dorohoinews.ro

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate