This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

Lansarea Campaniei “Daruieste din Inima!” - joi, 20 noiembrie, ora 11:00

Fundatia Star of Hope Romania, in parteneriat cu TVR Iasi si Primaria Municipiului Iasi, va invita joi, 20 noiembrie, ora 11:00, la Conferinta de presa ce anunta lansarea Campaniei “Daruieste din Inima!”. Conferinta de presa va avea loc la Centrul Regional de Reabilitare “Steaua Sperantei” Iasi, din Str. Bariera Veche, Nr. 3.

La acest eveniment sunt invitaţi reprezentanţi ai autorităţilor locale, sponsori, parteneri, părinţii copiilor cu dizabilitati şi specialiştii in domeniu.

Campania face parte din proiectul “Egalizarea de șanse pentru copiii și tinerii cu dizabilități”, derulat în colaborare cu Primăria Municipiului Iași, finanţat conform prevederilor Legii 350/2005.

Campania „Dăruieşte din inimă!” are ca obiective informarea şi sensibilizarea comunităţii privind problemele cu care se confruntă familiile care au copii cu dizabilităţi, precum şi strângerea fondurilor necesare susţinerii copiilor cu dizabilități (terapie comportamentală, logopedie, kinetoterapie, terapie prin joc, formare abilități de viaţă zilnică). Beneficiarii campaniei sunt 308 copii cu dizabilități din cele 6 Centre de Zi înființate de Fundația Star of Hope Romania, în regiunea de Nord-Est a României (Iași, Botoșani, Bârlad, Huși și Dorohoi).

mai multe detalii

 

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate