This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

Ziua Internationala de Constientizare a Autismului

Fundația „Star of Hope” România organizează sesiunea de instruire pentru cadrele didactice: „Copiii cu tulburări din spectrul Autist - Dificultăți și posibilități de integrare în învățământ!

 

 

Campania de susținere a copiilor cu Sindromul Down - „Up with Down”

Haideți să punem mână de la mână și să susținem copiii cu Sindromul Down!
Vino joi, 19 Martie, în Atrium – Palas Mall și arată-ți compasiunea!
Cumpără un balon cu heliu, scrie pe el mesaje de susținere și încurajare, desenează-l, scrie numele tău pe el și agață-l de cuvântul „Down”.
Câte un balon de fiecare și împreună putem ridica „Down”-ul.
Pentru că împreună suntem mai puternici!

 

 

Raportul Campaniei "Daruieste din inima"

În anul 2014, Fundaţia Star of Hope Romania în parteneriat cu Primăria Iaşi și TVR Iași a organizat campania Dăruieşte din inmă!, parte din proiectul “Egalizarea de șanse pentru copiii și tinerii cu dizabilități”, derulat în colaborare cu Primăria Municipiului Iași, finanţat conform prevederilor Legii 350/2005.

Încurajaţi de rezultatele obţinute în campania din 2013, am dorit ca şi anul acesta, Dăruieşte din inimă! să fie o campanie de suflet a tuturor ieşenilor, dovedind în acest fel că ne implicăm în strângerea fondurilor pentru activităţile de recuperare, că acţionăm concret, pentru fiecare copil în parte şi că ajutăm copiii cu dizabilităţi să aibă o viaţă normală.

Prin această campanie am dorit să sensibilizăm opinia publică cu privire la dificultăţile cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi şi să strângem fondurile necesare activităţilor de recuperare pentru cei 308 copii cu dizabilitaţi ai Fundaţiei Star of Hope România.

Read more...

 

 

Şi la Dorohoi s-a dăruit din inimă

Toţi suntem la fel, doar pragurile peste care trebuie să trecem în viaţă fac uneori diferenţa. Un diagnostic nu este decât o luptă în plus. O luptă care poate fi mai grea sau uşoară în funcţie şi de felul în care eşti sau nu susţinut de cei din jur. Un exerciţiu de iubire faţă de aproape a fost şi Campania Caritabilă „Dăruieşte din inimă” organizat de Fundaţia Star of Hope România.

Cu bucurie si recunoştinţă vă anunţăm că la acest eveniment caritabil, la Dorohoi ne-au fost alături oameni minunaţi cu suflet mare. În urma licitaţiilor de felicitări şi a donaţiilor făcute s-au strâns 7027 de lei. O parte din aceşti bai au fost folosiţi in cadrul zilei de 3 Decembrie - Ziua internaţională a persoanelor cu dizabilităţi, 2 copii din proiectul nostru vor fi ajutaţi in vederea unor intervenţii chirurgicale, am oferit copiilor şi părinţilor o ieşire in comunitate cu o masă caldă, am cumpărat 2 elemente de exterior pentru parcul de joacă, am oferit familiilor pachete cu alimente. Ne dorim să oferim copiilor posibilitatea să frecventeze centrul de reabilitare Steaua Speranţei Dorohoi unde ei au făcut primii paşi in comunitate, au învăţat deprinderi de viaţă integrându-se treptat în societate. Este o muncă continuă şi aceşti copii au nevoie in continuare de susţinere.

Read more...

 

 

Scrisori de multumire ale copiilor

Scrisori de mulţumire din partea copiilor cu dizabilităţi premiaţi în cadrul campaniei „Dăruieşte din inimă!” către donatorii „Star of Hope”.

Cu bucurie în inimi, vă prezentăm câteva rânduri scrise de copii a căror Crăciun va fi mai fericit datorită unor oameni cu suflet mare!

1. Alex Cojocaru

Read more...

 

 

Vizita ambasadorului Suediei, Dna Anne Lindahl Kenny

Excelenţa sa, Ambasador al Suediei la Bucureşti, doamna Anne Lindahl Kenny, a venit la Iaşi pentru a susţine Campania „Dăruieşte din inimă!”, o campanie a Fundaţiei „Star of Hope” România pentru suţinerea copiilor cu dizabilităţi.

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copiilor cu Dizabilităţi, pe data de 3 decembrie, Fundaţia „Star of Hope” Romţnia a primit vizita doamnei ambasador a regatului Suediei, ES. Anneli Lindahl Kenny. Excelenţa sa a vizitat pentru prima oară Centrul Regional de Reabilitare pentru copii şi tineri cu dizabilităţi „Steaua Speranţei” Iaşi, unde s-a întălnit cu beneficiarii serviciiilor fundaţiei. Aici au avut loc numeroase discuţii cu tinerii şi părinţii acestora despre situaţia actuală privind respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi în România.

Read more...

 

 

Gala Recunostintei organizată în cadrul campaniei „Dăruiește din inimă!”

Fundația Star of Hope România a organizat joi, 4 decembrie 2014, Gala Recunostintei, eveniment ce face parte din cea de-a patra ediție a campaniei de susținere a copiilor cu dizabilități „Dăruiește din inimă!”.

Această Gală a avut ca scop principal sprijinirea copiilor cu dizabilități care vin la centrul de reabilitare „Steaua Speranței” din Iași, Dorohoi, Botoșani, Bârlad, Huși și Vaslui, centre în care vin copii cu dizabilități care beneficiază de serviciile de terapie și evaluare complexă.

Evenimentul a fost unul deosebit, la care au fost aproximativ 150 de participanți, oameni de afaceri, reprezentanți ai autorităților locale, reprezentanți ai ONG-urilor, parteneri media, parlamentari, voluntari și reprezentanți din centrele aflate la Botoșani, Dorohoi, Bârlad, Huși și Vaslui.

Read more...

 

 
. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate