This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

Săptămâna Altfel a continuat şi pentru copiii de la Fundaţia Star of Hope

Saptamâna Altfel a continuat şi pentru copiii de la Fundaţia Star of Hope intr-un mod aparte. Copiii au fost impărţiţi pe grupe, cei mici au participat la Festivalul Concurs Judeţian de teatru „Masca” organizat de Grădiniţa Ştefan cel Mare şi Sfânt Dorohoi.

Această activitate s-a realizat impreună cu grupa „Piticii” coordonaţi de prof. Viorica Neaună şi prof. Alina Ionel. Cei mici au interpretat piesa de teatru „Iedul cu trei capre”. Pentru copiii mari activitatea s-a desfăşurat in parteneriatul „Clubul Prieteniei” la Clubul Copiilor şi Elevilor Dorohoi, unde au fost prezenţi elevi voluntari cl. aXII a E de la Colegiul Naţional Grigore Ghica.

Activitatea s-a derulat pe centre de lucru: informatică, abilităţi practice şi pictură. A fost o zi deosebită in care fiecare copil a avut posibilitatea să demonstreze diferite competenţe şi abilităţi pe care le-au invăţat pe parcursul anilor.

„Cu fiecare activitate, experienţa de voluntar în cadrul Fundaţiei Star of Hope se materializează în zâmbete şi învăţăminte pentru suflet. Fiecare realizare a acestor copii, fiecare moment alături de ei, ne transformă în oameni mai atenţi, mai buni, iar ei devin copii mai veseli, capabili de a realiza orice. Schimbul e reciproc, iar schimbarea e iminentă!”, a spus Simona Păduraru, cl. a XII a E.

sursa: www.dorohoinews.ro

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate