This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

Ziarul "Vocea ONG"

A aparut primul numar al publicatiei „Vocea ONG” – un ziar al societatii civile editata de Federatia Organizatiilor Neguvernamentala pentru Servicii Sociale, ce este distribuit in tirajul de 1500 de exemplare din care 1000 la chioscurile din Iasi, impreuna cu Ziarul Evenimentul.

Vocea ONG apare in editie print lunara si saptamanal in editii electronice, aducand in spatiul public informatii din comunitate privind probleme de interes pentru ONG-uri si beneficiarii lor.

 

Vocea ONG poate fi citita si in format electronic pe http://voceaong.wordpress.com/2014/08/06/vocea-ong-numarul-1/ si www.voceaong.ro .

Ziarul este realizat la Iasi, prin proiectul ”VOCEA ONG pentru comunitate!”, implementat la nivelul Regiunii Nord Est, de catre un consortiu de organizatii din Iasi - Fundatia “Alaturi de Voi” Romania - solicitant, Asociatia Alternative Sociale, Asociatia Salvati Copiii Iasi, Centrul de Dezvoltare Sociala, Centrul Diecezan Caritas, Fundatia COTE, Fundatia Iosif, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany, Fundatia Star of Hope si Fundatia World Vision Romania- parteneri.

Proiectul ”VOCEA ONG pentru comunitate!” este finantat prin granturile SEE 2009 – 2014, in cadrul Fondului ONG in Romania.

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate