Comunicat de presă – Lansarea Campaniei „Exista Speranta. Exista Star of Hope”

Trupa Proconsul și Irina Păcurariu, miercuri 11 noiembrie 2015, la Iași pentru a susține campania socială „Există Speranță. Există Star of Hope”.

Fundația „Star of Hope” România în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași vă invită să ne fiți alături la conferința de presă de deschidere a proiectului „Pasi către o comunitate incluzivă” și lansarea Campaniei „Există Speranță. Există Star of Hope”, miercuri, 11 noiembrie, ora 11:00 la Sala Mare a Primăriei Municipiului Iași.

Proiectul „Pasi către o comunitate incluzivă” este un proiect finanțat de Primăria Municipiului Iași în baza legii 350/2005 și Star of Hope Suedia. Proiectul are ca obiectiv informarea şi sensibilizarea comunităţii privind problemele cu care se confruntă familiile cu copii cu dizabilităţi.

Continue reading

Raport Conferință „Inimi zdrobite cu destin măreț!” 2015

Data de desfăşurare: 29 iunie – 4 iulie 2015

Locaţia: Marea Neagră, Staţiunea Mamaia

Moderatori: Doamna Aurora Vatamaniuc

Invitaţi: Dr. Rodica Maloş, Dr. Costel Ghica, D-l Florin Vasiliu, Heather Dyce (Anglia), Pastor Tor Holmberg (Suedia), Avasiloai Liviu, Maria Preson (S.U.A);

Participanți: 275 persoane

  • 185 părinții și 50 copii beneficiari ai serviciilor oferite în cadrul Centrelor din cele 3 Judeţe: Iaşi, Vaslui şi Botoşani şi părinţi şi copii din Republica Moldova de la Asociaţia Obştească de Susţinere a Copiilor cu Cerinţe Speciale;
  • 20 specialişti;
  • 15 invitaţi din străinătate şi colaboratori;

Descriere: 

Fundaţia „Star of Hope” România a organizat a -IV- a ediţie a Conferinţei Părinţilor cu titlul „Inimi zdrobite cu destin măreţ!”. Acestă conferinţă a putut fi realizată cu sprijinul sponsorilor: „Star of Hope” International Suedia, Heather Dyce, Dr. Rodica Maloş, Biserica de Români din Seattle. Locaţia a fost una cu totul specială: Marea Neagră, staţiunea Mamaia. Părinţii au fost impresionaţi de toată atmosfera conferinţei, de mărturiile prezentate şi de oamenii deosebiţi care le-au transmis mesaje de încurajare morală şi spirituală pe tot parcursul programului.

Continue reading