Stiri

Ziua Antreprenoriatului Feminin si a Implicarii Sociale

În anul Centenarului, vă invităm să fiți alături de noi, Fundaţia Star of Hope Romania și Asociația de Dezvoltare Antreprenorială și Leadership, cu sprijinul Primăriei Iași, Camerei de Comerț și Industrie Iași, în ziua de marţi, 27 noiembrie 2018, începând cu ora 10:00, în Sala Mare a Primăriei Iași, pentru a ne bucura de modele de antreprenoriat feminin și implicare socială în rândul femeilor cu scopul de a încuraja tânăra generație de antreprenori în construirea propriului model de succes.

Alături de femeile puternice ce dau plusvaloare societații românești, suntem onorate să o avem alături de noi pe doamna Anne Margaret Lennartsson (Suedia) – coach şi expert în arta comunicării, promotor al Școlii FOCUS BUSINESS SCHOOL INTERNATIONAL – care va susține un training de Public Speaking.

De asemenea, vom fi onorate de prezența doamnei Rodica Baciu – Director General Adjunct Materom din Tg. Mureș, care reprezintă un model de excepție în business-ul românesc.

Sunt invitate femei cu funcții de management din domeniul economic, educațional, social și cultural din toate regiunile țării inclusiv din Republica Moldova. Descoperim modele de succes, învaţăm şi progresăm zi de zi pentru ca tot ceea ce facem să aibă impact pe termen lung în dezvoltarea durabilă a societății.

Evenimentul va fi moderat de MAURA ANGHEL (jurnalist EVENIMENTUL și REVISTA GLARE) și AMALIA GEORGESCU (Manager AGEOBIZ). Evenimentul face parte din campania DĂRUIEȘTE SPERANȚĂ, derulată în perioada noiembrie – decembrie 2018, în beneficiul celor peste 250 de copii și tineri cu dizabilități din Centrele Star of Hope Romania.

Programul evenimentului va cuprinde o conferință, între orele 10:00-13:00, pe tema “Modele de implicare ale femeilor în antreprenoriat şi proiecte sociale”, urmată de o sesiune de networking (pauza de prânz) și un training de Public Speaking, între orele 14:00-18:00.

Taxa de participare la acest eveniment este de 100lei/persoană, donaţie ce va susţine activitatea Fundaţiei Star of Hope Romania şi poate fi achitată în numerar la locul evenimentului sau în contul deschis la BCR Iaşi, IBAN: RO36RNCB0175033618640001, CUI: 11369233. Vă rugăm să ne confirmați participarea până pe 23 noiembrie 2018 la telefon 0741/714.556 sau la office@starofhope.ro.