Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Lansare proiect "Egalizarea de sanse pentru copiii si tinerii cu dizabilitati"

Joi, 18 septembrie 2014 Fundatia Star of Hope Romania a lansat proiectul “Egalizarea de sanse pentru copiii si tinerii cu dizabilitati”, proiect finantat din bugetul Primariei Iasi, conform prevederilor legii 350/2005. Multumim celor care au fost prezenti alaturi de noi.

Conferinta Mamaia 2014 Conferinta Mamaia 2014

 

Citește mai departe...

 

 

Lansarea proiectului „Egalizarea de şanse pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi”

Fundaţia Star of Hope Romania are deosebita plăcere de a vă invită joi, 18 septembrie 2014, ora 10.00 la conferinţa de presă pentru lansarea proiectului „Egalizarea de şanse pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi”, care va avea loc la Centrul Regional de Reabilitare „Steaua Speranţei” Iaşi, str. Bariera Veche nr.3.

Proiectul este privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general. Durata implementării proiectului este de 4 luni, începând cu luna septembrie 2014. Scopul proiectului este creşterea şanselor de incluziune socială a copiilor şi tinerilor cu dizabilităţi din Iaşi.

 

 

Ziarul "Vocea ONG"

A aparut primul numar al publicatiei „Vocea ONG” – un ziar al societatii civile editata de Federatia Organizatiilor Neguvernamentala pentru Servicii Sociale, ce este distribuit in tirajul de 1500 de exemplare din care 1000 la chioscurile din Iasi, impreuna cu Ziarul Evenimentul.

Vocea ONG apare in editie print lunara si saptamanal in editii electronice, aducand in spatiul public informatii din comunitate privind probleme de interes pentru ONG-uri si beneficiarii lor.

Citește mai departe...

 

 

Atelier de lucru - Proiectul „Federaţia Organizaţiilor de Părinţi - oportunităţi egale pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi

Astazi, 30 iulie 2014 a avut loc la centrul Steaua Sperantei din Iasi primul Atelier de lucru din cadrul”. In cadrul intalnirii s-au stabilit: scopul si obiectivele Federatiei, sloganul, logo-ul cat si continutul site-ului.

Proiectul este finanţat din bugetul Judeţului Iaşi – Consiliul Judeţean Iaşi, conform prevederilor Legii nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general. Durata implementării proiectului este de 4 luni, începând cu luna iunie 2014.

Vezi galerie foto: click

 

 

Raport Conferinţa Părinţilor - Ediţia a III a - Mamaia 2014

Data de desfăşurare: 29 iunie – 4 iulie 2014

Locaţia: Marea Neagră, Staţiunea Mamaia

Moderatori: Doamna Aura Vatamaniuc

Invitaţi: Dr. Costel Ghica, D-l Florin Vasiliu, Heather Dyce (Anglia), Pastor Stig (Suedia), Avasiloai Liviu, Maine Olofsson (Suedia), Carita Hammarstrom (Suedia) şi familia Hans, Solan şi Albertina (Suedia).

Participanți: 220 persoane:

  • 130 părinții si 45 copii beneficiari ai serviciilor oferite în cadrul Centrelor din cele 3 Judeţe: Iaşi, Vaslui şi Botoşani şi părinţi şi copii din Republica Moldova de la Asociaţia Obştească de susţinere a copiilor cu cerinţe speciale,
  • 25 specialişti
  • 20 invitaţi din străinătate şi colaboratori.

Citește mai departe...

 

 

Conferinta parintilor – Mamaia - 29 iunie – 4 iulie 2014

Anul acesta asteptam 200 de parinti si copii sa participe la conferinta. Ii asteptam cu nerabdare pe invitatii de onoare din Suedia care ne vor impartasi din experienta lor de viata.

 

 

Star of Hope Romania a lansat proiectul „Federaţia Organizaţiilor de Părinţi - oportunităţi egale pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi”

Fundaţia Star of Hope Romania a lansat miercuri, 25 iunie 2014 în Sala Galbenă a Prefecturii Iaşi proiectul „Federaţia Organizaţiilor de Părinţi - oportunităţi egale pentru copiii şi tinerii cu dizabilităţi”. La eveniment au participat un număr de 50 reprezentanţi ai: Consiliului Judeţean Iaşi, Direcţiei de Asistenţă Comunitară Iaşi, Instituţiei Prefectului Iaşi, reprezentanţi ai Organizaţiilor de părinţi, voluntari, media locală, părinţi şi copii.

Proiectul este finanţat din bugetul Judeţului Iaşi – Consiliul Judeţean Iaşi, conform prevederilor Legii nr.350/2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general. Durata implementării proiectului este de 4 luni, începând cu luna iunie 2014.

Citește mai departe...

 

 

Copiii cu dizabilitati din cadrul centrului Steaua Sperantei au avut parte de o petrecere surpriza de 1 iunie

Copiii cu dizabilitati din cadrul centrului "Steaua Sperantei" au avut parte de o petrecere surpriza de 1 iunie. Impreuna cu parintii dar si fratii lor s-au bucurat vineri dimineata de activitati vesele si educative.

Pentru ca pe 1 iunie orice copil trebuie sarbatorit, oameni marinimosi au contribuit pentru a oferi un dar tuturor celor mici.

sursa: www.iasitvlife.ro

 

 
. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate