Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

"In Pas cu tine"

Fundația Star of Hope Romania și echipa Empathy, formată din 17 tineri masteranzi ai Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, au încheiat festiv evenimentul cultural artistic organizat în scop caritabil "În Pas cu tine".

Obiectivul principal al evenimentului l-a reprezentat strângerea de fonduri în vederea acoperirii parțiale a costurilor pentru un transplant de celule stem, pentru Cristian Fînaru, un tânăr de 28 de ani, care în urma unui accident a ramas paralizat de la gât în jos.

În urma vînzării unui număr de aproximativ 400 de bilete s-a strâns suma de 11000 de lei și în urma reportajelor realizate de posturile TV locale omul de afaceri Ioan Zapodeanu a donat suma de 500 de euro, bani care contribuie la creșterea șanselor de recuperare a tânărului Cristian Fînaru.

Citește mai departe...

 

 

"Autism - metode de intervenție; comunicarea alternativă"

Fundația Star Of Hope Romania, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași și Facultatea de Asistență Socială - Universitatea "Petre Andrei" Iași, vă invită la

Conferința regională cu tema:

"Autism - metode de intervenție; comunicarea alternativă"

Universitatea "Petre Andrei" Iași

Aula Magna - 8, 9 Iunie 2012

"O școală bună pentru copiii cu nevoi speciale, este o școală mai bună pentru toți. Într-adevăr, principiul incluziunii este singurul mod prin care poate fi asigurată “Educația pentru Toți".

Citește mai departe...

 

 

Din inimi de copii pentru copii

“Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste.” ( Paulo Coelho )

Fundatia Star of Hope Romania va invita la evenimentul “Din inimi de copii pentru copii” organizat cu scopul aniversarii Zilei Internationale a Copilului.

Evenimentul va avea loc vineri, 1 Iunie 2012, in Parcul Copou – esplanada Casei de Cultura ”Mihail Ursachi” Iasi incepand cu ora 9.30.

Citește mai departe...

 

 
. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate