Stiri

Atelier de educație parentală

Atelier 1: Copiii și dependența de tehnologie

Subactivitate 6.2 –Furnizarea de servicii integrate în comunitatea marginalizată – în cadrul Proiectului Servicii Integrate pentru o Comunitate Incluzivă în Huși POCU 20/4/2/102220

În cadrul proiectului Servicii Integrate pentru o Comunitate Incluzivă în Huși, vor fi organizate 20 de ateliere de educație parentală. În cadrul acestor întâlniri părinții elevilor (care formează grupul țintă din proiect) vor beneficia de informații și cunoștințe cu scopul dezvoltării abilităților și competențelor parentale ce le vor fi eficiente pe termen lung. Prin intermediul acestor ateliere de educație parentală se va urmări dezvoltarea abilitătților parentale pornind de la teme precum: asigurarea unui mediu sigur de creștere și îngrijire a copilului, asigurarea unui mediu de învățare apreciativ stimă și grijă de sine ca părinte.

Aceste ateliere vor avea loc în cadrul subactivității 6.2 –Furnizarea de servicii integrate în comunitatea marginalizată. Primul atelier de educație parentală va avea loc în data de 20.06.2018 cu tema: Copiii și dependența de tehnologie. În cadrul acestui atelier vor fi prezentate părinților tehnici de abordare a copilului și soluții prin intermediul cărora să această dependență să poată fi înlocuită cu alte activități benefice dezvoltării armonioase a copiilor.