Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

1 IUNIE - „De la inimă la inimă”, copiii de la Grădinița nr. 6 Dorohoi și copiii de la Centrul „Star of Hope”

1 Iunie este un prilej de a sărbători copilăria, de a oferi sprijin copiilor, de a inspira comunitatea și familia noastră, de a aprecia și a iubi copiii și, de ce nu, de a-i pregăti pentru un viitor sănătos, fericit și plin de succese.

În această minunată zi, grădinița noastră a avut ca oaspeți copiii de la Fundația „Star of hope” Dorohoi, care, împreună cu preșcolarii, au realizat desene pe asfat, s-au jucat, au cântat și s-au bucurat împreună, cu tort și artificii, alături de părinți, bunici, doamnele educatoare și tot personalul din unitate.citeste tot

 

 

Povestea mea, Eroul meu! Ziua Internațională a Copilului

 Povestea mea,  Eroul meu! 28 mai

-Dăruiește de Ziua Internațională a Copilului!-

Fii eroul unui copil cu dizabilități!

Fundația „Star of Hope” România

vă invită să sărbătorim împreună

Ziua Copilului, pe data de 28 Mai 2015, ora 10:00,

la

Centrul Regional de Reabilitare a Copiilor și Tinerilor cu Dizabilități „Steaua Speranței” Iași.

 

 

 

 

 

Ziua Internationala de Constientizare a Autismului

Fundația „Star of Hope” România organizează sesiunea de instruire pentru cadrele didactice: „Copiii cu tulburări din spectrul Autist - Dificultăți și posibilități de integrare în învățământ!

 

 

Campania de susținere a copiilor cu Sindromul Down - „Up with Down”

Haideți să punem mână de la mână și să susținem copiii cu Sindromul Down!
Vino joi, 19 Martie, în Atrium – Palas Mall și arată-ți compasiunea!
Cumpără un balon cu heliu, scrie pe el mesaje de susținere și încurajare, desenează-l, scrie numele tău pe el și agață-l de cuvântul „Down”.
Câte un balon de fiecare și împreună putem ridica „Down”-ul.
Pentru că împreună suntem mai puternici!

 

 

Caldura in Valea Seaca

Impresionaţi de poveştile romilor care cerşesc în oraşele din Suedia, locuitorii din Regatul Peninsulei Scandinave s-au mobilizat şi au strâns ajutoare pentru rudele celor din Valea Seacă. Peste 20.000 de euro au luat calea României si au ajuns la 100 de familii sărace din comuna băcăuană. Voluntarii de la Fundaţia Star of Hope România au împărţit alimente şi lemne, astfel încât şi cei defavorizaţi să aibă parte de căldură de Crăciun.

 

 

Raportul Campaniei "Daruieste din inima"

În anul 2014, Fundaţia Star of Hope Romania în parteneriat cu Primăria Iaşi și TVR Iași a organizat campania Dăruieşte din inmă!, parte din proiectul “Egalizarea de șanse pentru copiii și tinerii cu dizabilități”, derulat în colaborare cu Primăria Municipiului Iași, finanţat conform prevederilor Legii 350/2005.

Încurajaţi de rezultatele obţinute în campania din 2013, am dorit ca şi anul acesta, Dăruieşte din inimă! să fie o campanie de suflet a tuturor ieşenilor, dovedind în acest fel că ne implicăm în strângerea fondurilor pentru activităţile de recuperare, că acţionăm concret, pentru fiecare copil în parte şi că ajutăm copiii cu dizabilităţi să aibă o viaţă normală.

Prin această campanie am dorit să sensibilizăm opinia publică cu privire la dificultăţile cu care se confruntă persoanele cu dizabilităţi şi să strângem fondurile necesare activităţilor de recuperare pentru cei 308 copii cu dizabilitaţi ai Fundaţiei Star of Hope România.

Citește mai departe...

 

 
. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate