Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Vizita Guvernatorului Provinciei Uppsala

Dl Peter Egardt - Guvernatorul Provinciei Uppsala, însoțit de o delegație formată din oameni de afaceri și profesori din Suedia, a vizitat Vineri - 24 Mai 2013, Centrul Regional de Reabilitare pentru copii și tineri cu dizabilități "Steaua Speranței" Romania

In cadrul vizitei, Guvernatorul Peter Egardt, a felicitat echipa Star of Hope Romania, pentru activitatea pe care o defasoara la nivel regional.

 

 

 

Curs cu d-na Inger Lilja, psihopedagog Suedia

Curs cu angajații Fundației Star of Hope Romania despre comunicarea alternativă și educația incluzivă.

  

 

 

 

Gala "Modele Feminine"

La Gală au fost premiate modelele feminine care s-au remarcat în societate. Printre premiați s-a aflat și o mămică din cadrul Centrului Regional de Reabilitare "Steaua Speranței" Iași.

Premiul a fost o apreciere pentru că este un model atât în domeniul de activitate (cadru didactic) cât și pentru implicarea de care dă dovadă în viața de familie.

 

 

Star of Hope pe frecventa 1053 AM

Azi ne puteti auzi pe frecventa 1053 AM in transmisie directa de la Emisiunea AUDIENTA PUBLICA a domnului Cristian Popovici, orele 9:10-10. Subiectul emisiunii: ziua internationala a Sindromului Down si Campania O singura Voce pentru Dizabilitate. Reprezentanti Star of Hope: Gabriela Raducanu (Director Programe) si Ella Vulpe (Psihopedagog)

Mai multe detalii pe : http://www.radioiasi.ro/program/

 

 
. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate