Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Vizita ambasadorului Suediei, Dna Anne Lindahl Kenny

Excelenţa sa, Ambasador al Suediei la Bucureşti, doamna Anne Lindahl Kenny, a venit la Iaşi pentru a susţine Campania „Dăruieşte din inimă!”, o campanie a Fundaţiei „Star of Hope” România pentru suţinerea copiilor cu dizabilităţi.

Cu prilejul sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copiilor cu Dizabilităţi, pe data de 3 decembrie, Fundaţia „Star of Hope” Romţnia a primit vizita doamnei ambasador a regatului Suediei, ES. Anneli Lindahl Kenny. Excelenţa sa a vizitat pentru prima oară Centrul Regional de Reabilitare pentru copii şi tineri cu dizabilităţi „Steaua Speranţei” Iaşi, unde s-a întălnit cu beneficiarii serviciiilor fundaţiei. Aici au avut loc numeroase discuţii cu tinerii şi părinţii acestora despre situaţia actuală privind respectarea drepturilor persoanelor cu dizabilităţi în România.

După vizitarea centrului, Excelenta sa, doamna Anneli Linndahl Kenny împreună cu preşedintele „Star of Hope” Suedia, domnul Lennart Eriksson şi însoţiţi de Aurora Vatamaniuc au avut o întrevedere cu primarul Municipiului Iaşi Gheorghe Nichita pentru a discuta despre viitoarea colaborare romano-suedeză. Excelenta sa a apreciat sprijinul Primăriei Iaşi acordat ONG-urilor pentru derularea de proiecte sociale în beneficiul copiilor.

Mulţumim Excelenţei Sale doamnei Anna Lindahl Kenny pentru vizita efectuată la Centrul Fundaţiei „Star of Hope” România din Iaşi. Am fost onoraţi de prezenţa doamnei ambasador şi la Gala „Recunoştinţei”, gală organizată pentru valorizarea şi susţinerea copiilor cu dizabilităţi, din cadrul Campaniei „Dăruieşte din inimă!”. Fundaţia „Star of Hope” România a fost fondată cu sprijinul „Hoppets Stjärna” din Suedia, care a venit în România în Decembrie 1989.

Video:

Aura Vatamaniuc
Presedinte Executiv - Fundatia Star of Hope Romania
Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
0744 506 036
www.starofhope.ro
https://www.facebook.com/star.of.hope.ro

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate