This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

"In Pas cu tine"

Fundația Star of Hope Romania și echipa Empathy, formată din 17 tineri masteranzi ai Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, au încheiat festiv evenimentul cultural artistic organizat în scop caritabil "În Pas cu tine".

Obiectivul principal al evenimentului l-a reprezentat strângerea de fonduri în vederea acoperirii parțiale a costurilor pentru un transplant de celule stem, pentru Cristian Fînaru, un tânăr de 28 de ani, care în urma unui accident a ramas paralizat de la gât în jos.

În urma vînzării unui număr de aproximativ 400 de bilete s-a strâns suma de 11000 de lei și în urma reportajelor realizate de posturile TV locale omul de afaceri Ioan Zapodeanu a donat suma de 500 de euro, bani care contribuie la creșterea șanselor de recuperare a tânărului Cristian Fînaru.

Read more...

 

 

"Autism - metode de intervenție; comunicarea alternativă"

Fundația Star Of Hope Romania, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași și Facultatea de Asistență Socială - Universitatea "Petre Andrei" Iași, vă invită la

Conferința regională cu tema:

"Autism - metode de intervenție; comunicarea alternativă"

Universitatea "Petre Andrei" Iași

Aula Magna - 8, 9 Iunie 2012

"O școală bună pentru copiii cu nevoi speciale, este o școală mai bună pentru toți. Într-adevăr, principiul incluziunii este singurul mod prin care poate fi asigurată “Educația pentru Toți".

Read more...

 

 

From children hearts to children

“A child can teach an adult three things, anytime: to be grateful without any reason, to always be active and to insistently ask for what they want.” (Paulo Coelho)

Star of Hope Foundation Romania kindly invites you to the event From children hearts to children, organized to celebrate the International Children’s Day.

The event will take place Friday, June 1st 2012, in Copou Parc- the esplanade of the Cultural House ”Mihail Ursachi” Iasi, starting with 9.30 a.m.

Read more...

 

 
. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate