This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

Comunicate de presa

Comunicat de presă - post eveniment – Gala Star of Hope Romania 2016

Vineri, 16 decembrie 2016

Aseară, îngerii au coborât pe sceana teatrului Luceafărul din Iași și au pus bucurie în sufletele celor 325 de copii cu dizabilități și a părinților acestora. Pentru că Laura Bretan și trupa Proconsul au susținut, pentru ei, un concert caritabil în cadrul Galei pentru copii și tineri cu dizabilități Star of Hope Romania 2016.

Evenimentul a fost organizat de către Fundația Star of Hope Romania în parteneriat cu Primăria Iași, Tvr Iași și Federația Organizațiilor de părinți care au Copii cu Dizabilități (FOPCD).(citeste tot)


COMUNICAT DE PRESĂ - Laura Bretan și Proconsul, la Centrul Regional de Reabilitare ”Steaua Speranței” Iași

Luni, 12 decembrie 2016

Laura Bretan, revelația mondială a anului, și membrii trupei Proconsul vor vizita joi dimineață Centrul Regional de Reabilitare ”Steaua Speranței” Iași. Cu această ocazie îi vor cunoaște pe copiii cu dizabilități ai căror ambasadori sunt și le vor afla poveștile chiar de la părinții acestora. La ora 13.00, Laura Bretan și trupa Proconsul se vor întâlni și cu reprezentanți ai mass media ieșene.(citeste tot)


Comunicat de presă - post eveniment – Sute de ieșeni, la Bradul Solidarității

Marti, 6 decembrie 2016

Ieri, 5 decembrie 2016, au fost aprinse primele stele în Bradul Solidarității din fața Primăriei Iași. La evenimentul organizat de Fundaţia Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Tvr Iași, au participat peste 400 de ieșeni - copii, părinți, cadre didactice. Alături de ei, au mai fost prezenti primarul orașului Iași, dl Mihai Chirica, Mircea Leontescu, reprezentantul Ambasadei Suediei în Romania, Fred Thornes, presedintele Star of Hope Norvegia, Eivor Kraft, reprezentant al Kraft Foundation Suedia dar si personalități ale vieții culturale și economice ieșene, reprezentanți ai ONG-urilor.(citeste tot)


Comunicat de presă - Campania ”ÎMPREUNĂ ÎN LUMEA MEA ȘI A TA”

Marti, 29 noiembrie 2016

Star Of Hope RomaniaFundaţia Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități si TVR Iași, vă invită să ducem tradiția mai departe și să aprindem împreună primele stele în BRADUL SOLIDARITĂȚII din fața Primăriei Iași, să celebrăm împreună Ziua Internațională a Persoanelor cu dizabilități.

Evenimentul va avea loc luni, 5 decembrie ac, începând cu ora 12.30 pe pietonalul Stefan cel Mare în fața Primăriei Iași. Conferința de presă va avea loc la ora 11.30 în Sala Mare a Primăriei Iași.

Așadar vă invităm să dăm undă verde bucuriei și să aprindem primele stele în BRADUL SOLIDARITĂȚII împreună cu sute de ieșeni dar și oaspeți de departe. Vor fi prezenți dl Mihai Chirica, primarul municipiului Iași, personalități ale vieții culturale și economice, ambasadori Star of Hope Romania, copii, elevi, studenți, profesori, părinți, ong-uri și mass media.(citeste tot)


Comunicat de presa: LAURA BRETAN, revelația mondială a anului, va cânta la Iași în calitate de ambasador Star of Hope Romania

Luni, 21 noiembrie 2016

Star Of Hope Romania”IMPREUNA ÎN LUMEA MEA ȘI-A TA” este campania pe care o lanseaza azi, 21 noiembrie 2016, Fundaţia Star of Hope Romania, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități si TVR Iași. Campania se deruleaza în perioada 15 noiembrie - 20 decembrie 2016 și are drept scop sensibilizarea și informarea comunității privind problemele cu care se confruntă copilul cu dizabilități dar și părinții acestuia.

LAURA BRETAN, fetița cu voce de înger care a uimit o lume întreagă, este noul Ambasador Star of Hope România și va susține campania printr-un concert caritabil la Iași, in beneficiul copilor cu dizabilități, în cadrul Galei pentru Copiii și Tineri cu Dizabilități Star of Hope Romania, pe 15 decembrie 2016, ora 17.30, la Teatrul Luceafărul din Iași.(citeste tot)


. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate