This site uses cookies! Continue browsing involves their acceptance.

Scriitorul Mihai Neamțu, întâlnire cu membrii Clubului Tinerilor

Luna martie a însemnat pentru membrii Clubului Tinerilor din Centrul Star of Hope Iasi și întâlnirea (atât de așteptată) cu scriitorul, antreprenorul și mentorul Mihail Neamțu. Frumoasa inițiativă aparține agenției VATAMS CONCEPT (multumim!), ”vinovată” și de cursurile de dezvoltare personală și orientare în carieră organizate special pentru tinerii noștri.

Întâlnirea cu Mihail Neamțu a avut loc chiar în Centrul nostru din Iași, ocazie cu care s-au împletit poveștile de viață ale tinerilor cu frânturi din proiectele scriitorului Mihail Neamțu. Și astfel, ai nostri tineri au aflat despre Clubul Marilor Cărți – lansat de scriitor de curând – dar și despre cum să învețe să-și spună povestea și despre cum să povestească altora, despre… Pe scurt, despre viața trăită frumos și cu fruntea sus. Am uitat să vă povestim că, alături de noi, la eveniment a fost și presedintele executiv al Fundatiei Star of Hope Romania, dna Aurora Vatamaniuc.

În urma acestei vizite, scriitorul Mihail Neamțu a decis să ofere o bursă unei tinere cu dizabilități în cadrul Clubului Marilor Cărți. Și mai e ceva, a acceptat să devină Ambasador Star of Hope Romania și să susțină alături de noi accesul la educatie pentru copiii si tinerii  defavorizați. Multumim din nou scriitorului Mihail Neamțu! Suntem onorați și recunoscători!

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate