Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Conferința Părinților "Împreună pentru un viitor mai bun" – Brașov -Moieciu 2013

Cu sprijinul sponsorilor: Star of Hope International Suedia și Star of Hope USA, prietenelor noastre Dr. Rodica Maloș și Kay Metsger, d-nei Maine V. Olofsson și al oamenilor cu inimă mare din Biserica Ulriksbergskyrkan i Växjö cât și cu sprijinul Fundației Iosif Iași, am reușit să oferim 4 zile minunate unui număr de 250 de copii și părinți din toate centrele Fundației Star of Hope România : Iași, Vaslui, Bârlad, Huși, Botoșani și Republica Moldova.

Tabăra de la Moieciu a adus bucurie atât copiilor care au văzut munții pentru prima dată în viața lor cât și părinților care au avut ocazia să se detașeze, să primească informații utile despre sănătatea copiilor lor și suport moral și spiritual pentru a învinge în lupta cu încercările vieții.

 

Părinții din Romania au fost impresionați de povestea unei familii din America. Chaise Tillotson, un tânăr de 19 ani, care nu aude și nu vorbește, în scaun cu rotile, a avut puterea să traverseze oceanul pentru a fi alături de copiii cu dizabilități din România.

Invitați speciali din America și Suedia au împărtășit părinților experiențele lor și au oferit răspunsuri la întrebările legate de sănătate, comportament și spiritualitate.

La Moieciu s-au petrecut clipe de neuitat, părinți, copiii cu dizabilități, invitați speciali din țară și din străinătate, cu toții ne-am bucurat mult.

Detalii despre conferinta poti citi si pe pagina: http://www.starofhope.us/news/latest-news/1200-a-few-thousand-by-dr-r-malos

Impresiile parintilor

"Un izvor se formeaza din picaturi adunate din natura... Impreuna putem deveni o apa curgatoare, uniti intotdeauna, nu doar pana gasim rezolvare la problemele noastre ci pana cand vom sti sigur ca din copiii pe care ii avem vom face Oameni care vor avea grija de noi in viitorul apropiat!" - (parinte centrul Steaua Sperantei IASI)

"Cuvintele dumneavoastra frumoase ne-au insuflat incredere, credinta si au aprins in viata noastra Steaua Sperantei pe care o vom pastra mereu vie in inimile noastre!" - (parinte de la Asociatia Obsteasca de Sustinere a Copiilor cu Cerinte Speciale din Republica Moldova)

„La Star of Hope, esti ca intr-o familie, esti ascultat, esti inteles. Aici, am gasit mana de ajutor pe care indelung am cautat-o.” - (marturia unei mamici de la Centrul Regional de Reabilitare Iasi)

„Apreciez foarte mult parintii care nu s-au despartit atunci cand in familia lor a aparut un copil cu dizabilitati si au acceptat destinul pe care Dumnezeu l-a menit pentru ei. Am fost impresionata de glasul si lacrimile invitatilor din strainatate pentru ca am vazut puritate si credinta in tot ceea ce spuneau. Sunteti ca niste ingeri din cer trimisi de Dumnezeu sa ne ofere raspuns la toate intrebarile noastre!” - (marturia unei mamici de la Centrul Regional de Reabilitare Iasi)

„Intotdeauna e binevenit in mintea mea gandul ca Dumnezeu are totul in control si ca in desavarsirea Sa, totul este cu un scop, unul maret. Nadejdea mea ca Dumnezeu ne iubeste asa cum suntem si ca niciodata nu e tarziu sa fim iertati, imi da putere. Toate aceste lucruri mi-au fost reamintite la conferinta, lucru care m-a bucurat enorm.” - (marturia unei mamici de la Centrul Regional de Reabilitare Iasi)

vezi galerie photo

. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate