Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

Serbarea de Crăciun!

Ultimul eveniment din cadrul campaniei “Dăruieşte! Schimbă un Destin!” a fost serbarea de Crăciun, care s-a desfăşurat la Colegiul “Richard Wurmbrand” din Iaşi. La serbare au participat toţi beneficiarii Fundaţiei Star of Hope. Moş Crăciun a oferit daruri atât copiilor cât şi familiilor acestora.

Mulţumim sponsorilor care au adus bucurie de Crăciun acestor copii: Delphi Diesel Systems, Kosarom şi familia Molie.

Vezi poze

 

 

Gala „Steaua Speranței” organizată în cadrul campaniei „Dăruiește! Schimbă un destin!”

Fundația Star of Hope România a organizat joi, 12 decembrie 2013, Gala „Steaua Speranței”, eveniment ce face parte din cea de-a treia ediție a campaniei de susținere a copiilor cu dizabilități „Dăruiește! Schimbă un destin!”.

Această Gală a avut ca scop principal sprijinirea copiilor cu dizabilități care vin la centrul de reabilitare „Steaua Speranței” din Iași, centru în care vin un număr de 64 de copii cu dizabilități, însă anual beneficiază de serviciile de terapie și evaluare complexă în jur de 300 de copii de an.

Evenimentul a fost unul deosebit, la care au fost aproximativ 150 de participanți, oameni de afaceri, reprezentanți ai autorităților locale, reprezentanți ai ONG-urilor, parteneri media, parlamentari, voluntari și reprezentanți din centrele aflate la Botoșani, Dorohoi, Bârlad, Huși și Vaslui.

Citește mai departe...

 

 

Campania "Daruieste! Schimba un destin!"

Haideţi să facem stele să strălucească!

Haideţi să schimbăm destine! 

Campania Daruieste! Schimba un DestinVă invităm pe 3 Decembrie, de Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi, pe Strada Ştefan cel Mare, între orele 11:00 şi 13:00, să-i sărbătorim pe copiii cu dizabilităţi şi să contribuim la scrierea amintirilor deosebite în cartea vieţii lor. Zâmbetele şi visele acestor copii ne vor uni sub acelaşi semn al solidarităţii şi vom dovedi încă o dată că numai împreună schimbăm destine! Vă aşteptăm cu o urare, sub formă de stea, pe care o vom agăţa în bradul „Steaua Speranţei”, special amenajat cu ocazia acestei zile.

Evenimentul face parte din Proiectul Centrul de Resurse pentru părinţi finanţat de Consiliul Local - Primăria Municipiului Iaşi şi cofinanţat de Organizaţia Star of Hope Suedia.

Vor fi alături de noi parteneri importanţi ai comunităţii: Şcoala şi Grădiniţa EuroEd, Colegiul Tehnic „Ioan C. Ştefănescu”, Şcoala „Ion Simionescu”, Şcoala „Titu Maiorescu”, Grădiniţa PN Nr. 11, Centrul de Zi „Stejarul”, CVZ PCHGPA, Organizaţia Salvaţi Copii Iaşi, Asociaţia Surâsul Albastru, Şcoala „Alexandru cel Bun”, Fundaţia Alături de Voi, Asociaţia Cutezătorii, Asociaţia Renaşterea Speranţei, Universitatea Petre Andrei, voluntari din cadrul Universităţii „Al. Ioan Cuza”, Şcoala „Alexandru Ioan Cuza” Podu Iloaiei, Şcoala Specială Vasile Pavelcu, Liceul Tehnologic de Mecatronică şi Automatizări, Asociaţia Casa Speranţei, Colegiul Richard Wurmbrand, Asociaţia ANCAAR, Clubul Rotaract Iaşi. De asemenea, sunt aşteptaţi alături de copiii cu dizabilităţi, reprezentanţi ai autorităţilor locale, ai instituţiilor şi companiilor din Iaşi.

Cei care vor inaugura acest eveniment vor fi: doamna Beatrice Rancea, manager general al Operei Române Iaşi, domnul Dan Lungu, romancier şi director al Muzeului Literaturii Române Iaşi, precum şi maestrul dirijor Michael Beck, ambasadorii copiilor cu dizabilităţi. Toţi invitaţii care vor veni cu mesaje, le vor putea pune în brad începând cu ora 11:00.

Citește mai departe...

 

 

Conferința Părinților "Împreună pentru un viitor mai bun" – Brașov -Moieciu 2013

Cu sprijinul sponsorilor: Star of Hope International Suedia și Star of Hope USA, prietenelor noastre Dr. Rodica Maloș și Kay Metsger, d-nei Maine V. Olofsson și al oamenilor cu inimă mare din Biserica Ulriksbergskyrkan i Växjö cât și cu sprijinul Fundației Iosif Iași, am reușit să oferim 4 zile minunate unui număr de 250 de copii și părinți din toate centrele Fundației Star of Hope România : Iași, Vaslui, Bârlad, Huși, Botoșani și Republica Moldova.

Tabăra de la Moieciu a adus bucurie atât copiilor care au văzut munții pentru prima dată în viața lor cât și părinților care au avut ocazia să se detașeze, să primească informații utile despre sănătatea copiilor lor și suport moral și spiritual pentru a învinge în lupta cu încercările vieții.

Citește mai departe...

 

 

Marşul 'O singură Voce Pentru Dizabilitate'

Evenimentul Marşul O singură Voce Pentru Dizabilitate face parte din campania naţională „O singură voce pentru dizabilitate” iniţiată de Centrul European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi. Campania işi propune să creeze premisele necesare schimbării cadrului legal privind drepturile copiilor cu dizabilități în România şi să atragă atenţia asupra abuzurilor şi discriminării copiilor cu dizabilităţi din Romania.

Fundaţia Star of Hope Romania s-a raliat iniţiativei Centrului European pentru Drepturile Copiilor cu Dizabilităţi (CEDCD) de a constitui Coaliţia “O Singură Voce pentru Dizabilitate”, împreună cu alte 41 de organizaţii nonguvernamentale din 18 judeţe ale ţării, precum şi un număr impresionant de părinţi ai copiilor cu dizabilităţi.

Citește mai departe...

 

 

"In Pas cu tine"

Fundația Star of Hope Romania și echipa Empathy, formată din 17 tineri masteranzi ai Universității "Alexandru Ioan Cuza" din Iași, au încheiat festiv evenimentul cultural artistic organizat în scop caritabil "În Pas cu tine".

Obiectivul principal al evenimentului l-a reprezentat strângerea de fonduri în vederea acoperirii parțiale a costurilor pentru un transplant de celule stem, pentru Cristian Fînaru, un tânăr de 28 de ani, care în urma unui accident a ramas paralizat de la gât în jos.

În urma vînzării unui număr de aproximativ 400 de bilete s-a strâns suma de 11000 de lei și în urma reportajelor realizate de posturile TV locale omul de afaceri Ioan Zapodeanu a donat suma de 500 de euro, bani care contribuie la creșterea șanselor de recuperare a tânărului Cristian Fînaru.

Citește mai departe...

 

 

"Autism - metode de intervenție; comunicarea alternativă"

Fundația Star Of Hope Romania, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași și Facultatea de Asistență Socială - Universitatea "Petre Andrei" Iași, vă invită la

Conferința regională cu tema:

"Autism - metode de intervenție; comunicarea alternativă"

Universitatea "Petre Andrei" Iași

Aula Magna - 8, 9 Iunie 2012

"O școală bună pentru copiii cu nevoi speciale, este o școală mai bună pentru toți. Într-adevăr, principiul incluziunii este singurul mod prin care poate fi asigurată “Educația pentru Toți".

Citește mai departe...

 

 

Din inimi de copii pentru copii

“Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste.” ( Paulo Coelho )

Fundatia Star of Hope Romania va invita la evenimentul “Din inimi de copii pentru copii” organizat cu scopul aniversarii Zilei Internationale a Copilului.

Evenimentul va avea loc vineri, 1 Iunie 2012, in Parcul Copou – esplanada Casei de Cultura ”Mihail Ursachi” Iasi incepand cu ora 9.30.

Citește mai departe...

 

 
. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate