Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor.

ORGANIZAREA CONFERINTEI PENTRU FEMEI și a CONFERINȚEI PENTRU FAMILII

PRIORITĂȚI în 2018 - 2019 ORGANIZAREA CONFERINTEI PENTRU FEMEI și a CONFERINȚEI PENTRU FAMILII - în colaborare cu alți actanți ai comunității și invitați din SUA, Suedia, Anglia, România (dr. RODICA MALOȘ și consilier LYNN CHERYL REBMAN)

Beneficiari direcți: in jur de 100 de mame ale copiilor din Centrele de Zi Star of Hope Romania și 100 de familii (mama, tata, rude)

Scop: de a aduna impreuna mame din proiectele Star of Hope Romania in județe Botosani, Iasi, Vaslui, pentru a invata din experienta altora, pentru a dobandi cunostinte noi si indrumare in accesarea resurselor, pentru a avea o viata sanatoasa, plina de biruinte.

Citește mai departe...

 

 

ORGANIZAREA TABEREI DE RECREERE și a CONFERINTEI PENTRU PĂRINȚII CARE AU COPII CU DIZABILITĂȚI în CENTRELE DE ZI STAR OF HOPE ROMANIA

Beneficiari direcți: părinți împreună cu copiii lor cu dizabilități (in jur de 300 de părinți care au copii cu dizabilități în cele 6 Centrele de Terapie Recuperatorie ”Star of Hope Romania”)

Scop: timp de 5 zile, să aducem bucurie copiilor cu dizabilități (cu autism, sindrom Down etc) și părinților acestora

Citește mai departe...

 

 

PRIORITĂȚI în 2018 - 2019 SUSȚINEREA GRUPULUI DE PĂRINȚILOR CARE AU COPII CU DIZABILITĂȚI DIN DARABANI

Beneficiari direcți: 25 de copii cu dizabilități și părinții acestora

Scopul proiectului: integrarea copiilor cu dizabilități în societate/școală prin terapie recuperatorie pentru copii cu dizabilități și consiliere/sprijin pentru părinții copiilor

Citește mai departe...

 

 

PRIORITĂȚI în 2018 - DEZVOLTAREA FEDERATIEI ORGANIZAȚIILOR DE PĂRINȚI CARE AU COPII CU DIZABILITĂȚI

Anul înființării: iunie 2014

*înfiinţarea federației reprezintă o premieră în România, fiind prima inițiativă de acest gen de până acum Membrii Federației - 19 Asociații de Părinți și Organizații din Iași, București, Piatra Neamț, Tg Neamț, Botoşani, Vaslui, , Bacău.

Citește mai departe...

 

 

PROIECT "SERVICII DE RECUPERARE PENTRU COPIII CU DIZABILITĂȚI DIN TÂRGU G. FRUMOS"

Consiliere și grup suport pentru părinți

În cadrul proiectului "SERVICII DE RECUPERARE PENTRU COPIII CU DIZABILITĂȚI DIN TÂRGU G. FRUMOS", implementat de către Fundația Star of Hope Romania și finanțat de către Consiliul Local Târgu Frumos, în baza legii 350/2005., au fost organizate grupuri de suport și consiliere pentru părinții copiilor cu dizabilități. Specialiștii Fundației Star of Hope Romania s-au întâlnit cu părinții și le-au oferit sprijin și informații cu privire la problemele pe care le întâmpină în viața de zi cu zi alături de copilul sau tânărul cu dizabilități.

 

 

PROIECT: "SERVICII DE RECUPERARE PENTRU COPIII CU DIZABILITĂȚI DIN TÂRGU FRUMOS"

Proiectul este implementat de către Fundația Star of Hope Romania și este finanțat de către Consiliul Local Târgu  Frumos, în baza legii 350/2005. Bugetul total al proiectului este de 20 304 lei, din care 13 704 lei finanțare nerambursabilă și 6 600 lei contribuție proprie.

Perioada de implementare a proiectului este 15.10.2019 – 15.12.2019.

Scopul proiectului vizează reducerea riscului de marginalizare, excluziune socială/școlară pentru 11 copii, tineri cu dizabilități din orașul Târgul Frumos.

 

Obiectivele proiectului:

O1. Dezvoltarea capacităţilor a 11 copii, tineri cu dizabilități din orașul Tg. Frumos

O2. Dezvoltarea capacităților/abilităților parentale pentru 11 părinţi care au copii cu dizabilități din orașul Tg. Frumos

O3. Promovarea proiectului şi a orașului Tg.Frumos ca autoritate finanțatoare a proiectului.

 

Principale activități planificate:

A1. Activitate de evaluare inițială/re-evaluare periodică 11 copii cu dizabilități.

A2. Terapii pentru dezvoltarea abilităților, capacităților pentru 11 copii, tineri cu dizabilități.

A3. 2 sesiuni instruire pentru părinți

A4. Consiliere, suport emoțional/informațional pentru 11 părinți, asistenți maternali

A5.Promovarea proiectului, diseminarea rezultatelor, promovarea orașului Tg. Frumos ca autoritate finanțatoare a proiectului.

 

 
. © 2013-2017 Star of Hope Romania - Declaratia de confidentialitate