www.starofhope.org

Star of Hope este o Organizație care activează pe patru continente, dezvoltată pe principii creștine și pe credința că fiecare ființă umană are aceeași valoare și aceleași drepturi, indiferent de rasă sau statut social.

Noi lucrăm pentru a reda demnitatea și puterea tinerilor și copiilor, ajutându-i să depășească obstacolele și să devină adulți responsabili care să-și aducă contribuția în familie, biserică, comunitate, țară și în lume.

Aceste lucruri le realizăm prin dezvoltarea de programe sau căutând parteneri la nivel mondial care să implementeze proiectele noastre care îmbunătățesc cunoștințele, calitatea vieții, duc la o creștere spirituală și socială, în primul rând în copii și apoi în familiile lor.

Sponsorizările individuale, dezvoltarea comunitară, ajutoarele umanitare în zonele calamitate, întărirea bisericilor pentru a împlini nevoile comunității sunt doar câteva exemple a ceea ce noi realizăm.

Star of Hope are sediul central la Stockholm – Suedia dar împreună cu partenerii din Norvegia, Finlanda și USA depun efortul de a colabora în peste 10 țări ale lumii unde aceste nevoi pot fi împlinite cu ajutorul comunităților locale.

Star of Hope International:

  • oferă învățământ primar, hrană și acces la servicii medicale, unui numar de peste 30000 de copii din întreaga lume
  • susține peste 150 de proiecte pe cele 4 continente
  • susține dezvoltarea rurală care îmbunătățește condițiile de viață pentru mii de copii și adulți în țările în curs de dezvoltare
  • a intervenit prompt în acele cazuri de criză mondială (peste 50 de evenimente)
  • a îmbunătățit condițiile de viață pentru zeci de mii de copii din instituțiile din estul Europei