2013

Gala „Steaua Speranței” organizată în cadrul campaniei „Dăruiește! Schimbă un destin!”

Fundația Star of Hope România a organizat joi, 12 decembrie 2013, Gala „Steaua Speranței”, eveniment ce face parte din cea de-a treia ediție a campaniei de susținere a copiilor cu dizabilități „Dăruiește! Schimbă un destin!”.

Această Gală a avut ca scop principal sprijinirea copiilor cu dizabilități care vin la centrul de reabilitare „Steaua Speranței” din Iași, centru în care vin un număr de 64 de copii cu dizabilități, însă anual beneficiază de serviciile de terapie și evaluare complexă în jur de 300 de copii de an.

Evenimentul a fost unul deosebit, la care au fost aproximativ 150 de participanți, oameni de afaceri, reprezentanți ai autorităților locale, reprezentanți ai ONG-urilor, parteneri media, parlamentari, voluntari și reprezentanți din centrele aflate la Botoșani, Dorohoi, Bârlad, Huși și Vaslui.

„Le mulțumesc din suflet tuturor celor care au fost alături de noi și care au înțeles cât de mult contează un mic ajutor pentru acești copii. Ne luptăm încă cu probleme legate de mentalitate legate de faptul că acești copii care au dizabilități intelectuale ei nu pot fi recuperați însă prin ceea ce facem noi aici, prezentând aceste modele de succes din toate județele în care Fundația Star of Hope România are proiecte de fapt arătăm că se poate.”, a declarat pentru Dorohoi News, Aurora Vatamaniuc, preşedinte Fundaţia Star of Hope România.

În cadrul Galei a fost organizat un mic spectacol artistic, licitații pentru diferite produse donate, zeci de copii cu dizabilități au primit premii, iar toți sponsorii au fost premiați cu câte un tablou realizat de copiii aflați în centrul „Steaua Speranței” Dorohoi coordonați de prof. Maria Antal.

Fotografii de la Gala puteti vizualiza: aici.

sursa: www.dorohoinews.ro