Comunicate de presa

Atelier de educație parentală

Atelier 2: Educația sexuală la copii

Subactivitate 6.2 –Furnizarea de servicii integrate în comunitatea marginalizată- în cadrul Proiectului Servicii Integrate pentru o Comunitate Incluzivă în Huși POCU 20/4/2/102220

În cadrul proiectului Servicii Integrate pentru o Comunitate Incluzivă în Huși, vor fi organizate 20 de ateliere de educație parentală. În cadrul acestor întâlniri părinții elevilor (care formează grupul țintă din proiect) vor beneficia de informații și cunoștințe cu scopul dezvoltării abilităților și competențelor parentale ce le vor fi eficiente pe termen lung. Prin intermediul acestor ateliere de educație parentală se va urmări dezvoltarea abilitătților parentale pornind de la teme precum: asigurarea unui mediu sigur de creștere și îngrijire a copilului, asigurarea unui mediu de învățare apreciativ stimă și grijă de sine ca părinte.

Aceste ateliere vor avea loc în cadrul subactivității 6.2 –Furnizarea de servicii integrate în comunitatea marginalizată. Cel de-al doilea atelier de educație parentală va avea loc pe data de 20 iulie 2018. Tema atelierului este: Educația sexuală la copii. În cadrul acestui atelier părinții vor primi indicații cu privire la modul în care își pot depăși prejudecățile pentru a putea veni preventiv în sprijinul propriilor copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.