2012

„Autism – metode de intervenție; comunicarea alternativă”

Fundația Star Of Hope Romania, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași și Facultatea de Asistență Socială – Universitatea „Petre Andrei” Iași, vă invită la

Conferința regională cu tema:

„Autism – metode de intervenție; comunicarea alternativă”

Universitatea „Petre Andrei” Iași

Aula Magna – 8, 9 Iunie 2012

„O școală bună pentru copiii cu nevoi speciale, este o școală mai bună pentru toți. Într-adevăr, principiul incluziunii este singurul mod prin care poate fi asigurată “Educația pentru Toți”.

 În data de 8 Iunie 2012 sunt invitați să participe cadre didactice, studenți, profesioniști care lucrează cu tinerii/copiii cu Tulbuărri din Spectrul Autist.

În data de 9 Iunie 2012 sunt invitați părinții care au copii/tineri cu Tulburări din Spectrul Autist.

Lectorul principal al acestei Conferințe regionale este psihopedagogul Inger Lilja, expert din Suedia, cu experiență de peste 30 ani în educarea, instruirea profesioniștilor care lucrează în domeniul educației incluzive, cu elevi care au Tulburări din Spectrul Autist sau alte dizabilități. Inger Lilja a susținut cursuri de formare pentru cadre didactice, specialiști din Rusia, Romania, Letonia, China, Moldova.

Alături de specialistul din Suedia, va susține o sesiune Conf. dr. Alois Gherguț, Prodecan Facultatea de Psihologie și Științele Educației – Universitatea Al. I. Cuza Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.