2012

„In Pas cu tine”

Fundația Star of Hope Romania și echipa Empathy, formată din 17 tineri masteranzi ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, au încheiat festiv evenimentul cultural artistic organizat în scop caritabil „În Pas cu tine„.

Obiectivul principal al evenimentului l-a reprezentat strângerea de fonduri în vederea acoperirii parțiale a costurilor pentru un transplant de celule stem, pentru Cristian Fînaru, un tânăr de 28 de ani, care în urma unui accident a ramas paralizat de la gât în jos.

În urma vînzării unui număr de aproximativ 400 de bilete s-a strâns suma de 11000 de lei și în urma reportajelor realizate de posturile TV locale omul de afaceri Ioan Zapodeanu a donat suma de 500 de euro, bani care contribuie la creșterea șanselor de recuperare a tânărului Cristian Fînaru.

În această seară nu este vorba despre Ștefan Stan, nu sunt aici pentru imagine ci sunt prezent în această seară pentru că așa am simțit, în această seară suntem aici pentru a oferi o șansă lui Cristian Fînaru„, a declarat Ștefan Stan.

Mulțumim cvartetului Clasic Festiv, societarului Tetrului Național Iași, Petru Ciubotaru, trupei The Sky , Asociației copiilor și adulților cu handicap psihomotor „Cutezătorii” Iași, Academia Show – prof. Ligia Delia Grozdan, Universitatea de Arte „George Enescu” Iași și bineînțeles invitatului surpriză Ștefan Stan. Fără participarea acestora, această seară nu ar fi fost posibilă.

Vă mulțumesc că sunteți prezenți în această seară într-un număr atât de mare aici, acest lucru înseamnă că vă pasă și că împreună putem oferi o șansă la normalitate acestor tineri care au nevoie de ajutor!” a declarat Petru Ciubotaru, societarul Teatrului Național Iași.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.