2012

Din inimi de copii pentru copii

“Un copil poate oricand sa invete un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste.” ( Paulo Coelho )

Fundatia Star of Hope Romania va invita la evenimentul “Din inimi de copii pentru copii” organizat cu scopul aniversarii Zilei Internationale a Copilului.

Evenimentul va avea loc vineri, 1 Iunie 2012, in Parcul Copou – esplanada Casei de Cultura ”Mihail Ursachi” Iasi incepand cu ora 9.30.

 

Aceasta zi va fi marcata prin organizarea: unei expozitii cu vanzare a lucrarilor realizate de copiii cu dizabilitati de la Centrul Regional de Reabilitare “Steaua Sperantei” Iasi, unor ateliere de lucru artistico-plastice pentru copii, unui spectacol sustinut de copiii de la gradinita 26 – director Dina Puscasu si gradinita cu program prelungit “Sf. Parascheva” Iasi.

Printr-o donatie care va fi folosita la sustinerea activitatilor de terapie recuperatorie a copiilor cu autism, sindrom Down si paralizie cerebrala de la Centrul Regional de Reabilitare “Steaua Sperantei” Iasi, copiii doritori vor putea patrunde in lumea basmelor prin face-painting realizat de elevii de la Colegiul Tehnic “Gheorghe Asachi” Iasi, sectia arte-plastice, prof. coordonator Carmen Raileanu.

Obiectivul principal al evenimentului il reprezinta oferirea unor pachete cu dulciuri unui numar de 150 de copii care vor fi prezenti pe 1 Iunie la eveniment cat si strangerea de fonduri pentru a acoperi costurile abonamentelor de transport ale copiilor cu dizabilitati care provin din mediul rural din familii defavorizate si a activitatilor de terapie recuperatorie din cadrul Centrului Regional de Reabilitare “Steaua Sperantei” Iasi.

Fundatia Star of Hope Romania este o organizatie neguvernamentala romaneasca, infiintata in anul 1998 cu sediul central la Iasi. Misiunea fundatiei este de a imbunatati calitatea vietii copiilor aflati in dificultate in special a copiilor cu dizabilitati. Fundatia a infiintat si sustine 4 Centre de Zi pentru copii cu dizabilitati si 2 Centre de Zi pentru copii cu risc de abandon scolar si familial in : Iasi, Dorohoi, Botosani, Husi si Barlad.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.