Comunicate de presa

Comunicat de presă: LAURA BRETAN cântă la Iași pentru copiii cu dizabilități din Centrele Star of Hope Romania

Fundația Star of Hope Romania anunță concertul caritabil de Crăciun suținut de LAURA BRETAN, pentru copiii cu dizabilități care au nevoie de terapie recuperatorie în Centrele Star of Hope Romania.

Evenimentul caritabil, intitulat MIRACOLUL BETHLEEMULUI va avea loc marți, 17 decembrie 2019, ora 18.00, la Sala Polivalentă din Iași (str. Palat, nr.2). Toate fondurile obținute prin distribuirea biletelor în schimbul unei donații vor asigura ședințele de terapie recuperatorie atât de necesare celor aproape 200 de copii cu dizabilități din Centrele Star of Hope Iași, Bârlad, Botoșani, Dorohoi, Suceava. Concertul caritabil va fi susținut de LAURA BRETAN, împreună cu Corurile reunite ale Bisericilor Evanghelice din Iași, Corul Armonia Kids și orchestra OTHELLO SEXTET. De asemenea vor mai fi in program coruri de copii din Iași, Botosani și Suceava.

Evenimentul caritabil se va bucura și de prezența unei delegații de români din SUA (voluntari în România și care susțin cauza copiilor cu dizabilități). Mesajul, specific sărbătorii Craciunului, va fi transmis de Leonard Semenea (SUA) și Lennart Erksson (președintele Star of Hope International, Suedia).

Invitațiile pot fi obținute de pe www.iabilet.ro sau de pe www.starofhope.ro, telefon 0744506036.

Concertul de Crăciun este organizat de Alianța Evanghelică din România și Fundația Star of Hope Romania, în parteneriat cu Asociația 100% Viață și cu sprijinul Primăriei Iași.

Sponsorii evenimentului sunt ALEX TOURS IASI și STRAROM.

Partener media principal: RADIO IASI.

Parteneri media: Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Radio Armonia, Radio Vocea Evangheliei Suceava, Impact FM, Viva FM, Telemoldova Plus, TVR Iasi.

Cei mai mulți dintre beneficiarii nostri provin din mediul rural și din familii cu posibilități financiare extrem de reduse, iar numarul parintilor disperati care apeleaza la serciviile noastre creste alarmant. Pentru schimba în bine destinele acestor copii e nevoie de sprijinul autorităților, instituțiilor și companiilor locale în vederea dezvoltării serviciilor sociale, educaționale, astfel încât să creem acestor copii și tineri condiții în care să-și poată găsi un rost și să poată aduce un plus valoare comunității în care trăiesc.

Despre Fundația Star of Hope Romania

  • 30 de ani de activitate în slujba copilului cu nevoi speciale
  • 6 CENTRE DE ZI pentru pentru copii cu dizabilități Iași, Bârlad, Botoșani, Dorohoi, Suceava, Chișinău
  • 7 CENTRE DE ZI pentru copii aflați în situații de risc de abandon familial și școlar în Murgeni (jud. Vaslui), Babadag (jud. Tulcea), Pantelimon (jud. Ilfov), Valea Seacă (jud. Bacău), Huși (jud. Vaslui), Dimăcheni (jud. Botoșani), Botoșani
  • intervenție și sprijin material, moral și financiar pentru părinții și familiile copiilor din proiecte
  • sesiuni de informare/instruire a cadrelor didactice din comunitate privind modalități de lucru cu copilul cu dizabilități/copilul aflat în risc de abandon școlar sau familial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *