Comunicate de presa

Școala de Vară

Acțiune post workshop nr. 1, subactivitate 8.2 Realizarea de workshop-uri la nivelul Rețelei În cadrul Proiectului Servicii Integrate pentru o Comunitate Incluzivă în Huși POCU 20/4/2/102220

În cadrul proiectului Servicii Integrate pentru o Comunitate Incluzivă în Huși, subactivitate8.2 Realizarea de workshop-uri la nivelul Rețelei, vor fi organizate 9 workshop-uri prin intermediul cărora se va încerca soluționarea unor probleme identificate la nivelul comunității din Huși de către membrii Rețelei Parteneriale. Astfel, în urma primului workshop, a fost propusă ca acțiune Școala de Vară, pentru a facilita copiilor petrecerea timpului liber într-un mod util și educativ.

În perioada 30.07-3.08.2018, Fundația Star of Hope Romania în colaborare cu Primăria Huși și Școala Gimnazială Anastasie Panu Huși, organizează activitatea Școala de Vară pentru copiii din comunitatea Huși. În aceste zile, copiii vor avea posibilitatea să participe la activități sportive, culturale, artistice, își vor putea face prieteni noi și se vor bucura de un timp minunat. Activitățile se vor desfășura în cadrul Protopopiatului și Episcopiei Huși. Ultima zi a Școlii de Vară se va desfășura la Sala de Sport a orașului Huși. În această zi copiii care s-au dovedit a fi cei mai energici și implicați în activitățile realizate vor fi premiați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.