Newsletter

Centrul de zi „Steaua Speranţei” Iaşi: Raport Decembrie 2014

În ziua de 18 Decembrie 2014 a avut loc Serbarea de Crăciun dedicată copiilor cu dizabilităţi din Centrul Regional de Reabilitare „Steaua Speranţei” Iaşi. La serbare au participat un numar de aproximativ 100 copii, dintre care copiii beneficiari ai Centrului împreună cu fraţii acestora, copiii de la asociaţa „Renaşterea Speranţei” şi copiii de la asociaţia „Cutezătorii”.

Copiii de la Clubul „Special Kids” au pregătit colinde sub îndrumarea d-nei Frunză Crina (mămică a unui copil beneficiar al Fundaţiei „Star of Hope” România). Publicul s-a alăturat copiilor şi împreună au cântat câteva colinde care au adus zâmbetul pe buze şi spiritul Crăciunului.

Fundaţia „Star of Hope” România a pregătit 100 de pachete cu dulciuri pentru copiii şi 100 de pachete de alimente pentru familiile acestora pentru a le face Crăciunul mai fericit.

La acest eveniment am avut invităţi de onoare pe domnul inspector social Grinea Alexandru Gabriel şi pe d-na prof. Ligia Delia Grozdan de la Facultatea de Teatru a Universității de Arte „George Enescu”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.