Newsletter

Centrul de zi „Steaua Speranţei”: Dorohoi Raport Decembrie 2014

În luna decembrie, copiii de la centrul „Steaua Speranţei” Dorohoi au pregătit o activitate de evaluare a anotimpului de iarna şi un teatru de păpuşi intitulat ,,Pădurea colorată”. Deasemenea părinţii au fost şi ei provocaţi să colinde alături de copii. La sfârşitul activităţii atât copii cât şi copii au fost răsplătiţi cu pachete de alimente şi dulciuri din partea Fundaţiei „Star of Hope” România, în total un număr de 25 de familii.

La sfârşitul acestei zile minunate copiii şi părinţi am ieşit în comunitate unde au servit împreună o gustare. A fost un timp deosebit deoarece pentru câtiva dintre ei a fost prima dată când au ieşit impreună ca familie.

Beneficiarii centrului din Dorohoi mulţumesc Fundaţiei „Star of Hope” România că de fiecare dată le aduce bucurie în casele lor. ,,Voi aţi fost prima speranţă a noastră. Voi aţi ridicat copiii noştri de jos la un nivel la care nimeni nu s-ar fi aşteptat şi ne-aţi incurajat să înaintăm. Vă mulţumim că aţi văzut în noi valori pe care nimeni nu le-a văzut. Mulţumim tuturor sponsorilor care pe lângă aceste cadouri minunate au investit timp şi bani şi mai presus de toate rugăciuni. Dumnezeu să vă binecuvinteze şi să vă răsplătească!” a spus mama unui copil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.