Newsletter

Raport Dimăcheni

La Dimăcheni au fost distribuite 15 pachete cu alimente şi produse pentru igienă familiilor şi 25 de pacheţele cu dulciuri copiilor.

Bucuria a fost imensă deoarece majoritatea familiilor din acestă biserică sunt romi şi nici un membru al familiei nu lucrează. Ei stau la mare distanţă de sat, iar la biserică vin pe jos sau cu căruţa trasă de cai. Aşa a fost şi la întâlnirea de Crăciun, când au venit cu mic cu mare să primească darurile oferite de Fundaţia „Star of Hope” România. Copiii şi părinţii au colinat şi au adus glorie celui născut la Beteleem care a adus mântuire întregii omeniri.

,,A fost o bucurie imensă pentru noi, familiile din Dimăcheni să primim aceste alimente din partea Fundaţiei „Star of Hope” România. Voi sunteţi singurii care ne-aţi întins o mână de ajutor şi care aţi pus temeliile bisericii noastre. Ne rugăm ca El să fie de partea vostră şi să fie cu sponsorii cu inimă mare care au dat din banii lor ca să ne facă nouă aceste sărbători mai bogate şi să avem ce pune pe mese copiilor. De unde aţi luat, El să vă înmulţească şi să vă dea viaţă veşnică. Din partea bisericii vă mulţumim şi Dumnezeu să vă binecuvinteze şi să vă răsplătească tot scrificiul.” spune unul din părinţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.