Stiri

De 30 de ani rescriem povești, reconstruim destine!

Vă anuntăm cu bucurie faptul că organizația noastră intră în al 30 lea an de activitate, prilej cu care avem bucuria de a avea oaspeți dragi alături de noi: Excelența Sa dna Therese Hydén, ambasador al Suediei în România, d-l Eric Lennart Eriksson – președintele Star of Hope International Suedia și cetățean de onoare al Iașului, dna Ulrika Kallin, director al Star of Hope International Suedia și dl Mikael Oscarsson – parlamentar suedez, susținător al proiectelor Star of Hope România.

Organizația noastră a investit 15 milioane de euro până acum în cele 12 comunități din Romania si Chisinau (Rep. Moldova) țară, în care a lucrat în beneficiul a 20.000 de copii și tineri cu dizabilități,copii rromi sau din medii defavorizate.

De asemenea, vă comunicăm că mâine, 5 decembrie 2019, au loc o serie de evenimente care să marcheze sărbătoarea noastră:

  • la ora 10.00, la Primăria Iași, Excelența sa dna Therese Hydén, ambasador al Suediei în România împreună cu oaspeții suedezi sunt invitații primarului Iașului, dl Mihai Chirica,
  • la ora 11.30, delegația suedeză condusă de dna ambasador Therese Hydén va vizita Centrul de recuperare pentru copii și tineri cu dizabilități Star of Hope România (Str. Bariera veche, nr. 3, Iași),
  • la ora 18.30, la Hotel Internațional are loc GALA Star of Hope România, când vom sarbatori cei 30 de ani de activitate în slujba copiilor cu dizabilitati ai societății noastre.

Gala Star of Hope România este un eveniment caritabil, în cadrul căruia se va încerca și colectarea de fonduri pentru Burse de terapie și recuperare pentru copii cu dizabilități care provin din mediile cele mai defavorizate.

Din cei 85 de copii cu dizabilități care sunt asistați în Centrul Iași, pentru 25 copii nu se pot acoperi costurile de recuperare de către familiile prea sărace. În toate centrele Star of Hope România sunt 200 de astfel de copii, costurile necesare fiind cuprinse între 100 și 1000 de euro lunar, în funcție de problemele de sănătate și vârsta beneficiarilor.

Parteneri principali: Primăria Municipiului Iasi, Camera de Comerț și Industrie Iași, Federația Organizațiilor de Părinți care au Copii cu Dizabilități, F.O.N.S.S, Direcția de Asistență Comunitară Iași, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui, Colegiul Richard Wurmbrand, Colegiul Tehnic I. C. Ștefănescu

Sponsori: Quartz Matrix, Media Rom Grup, Pro Invest, Frarom International Est și Diqis, Dal Consulting, Farmacia Aris, Kosarom, Focality, Nissa, Cake Expert, Hotel International Iași, Nexus Media, Art Georgies, Cearfisa, Primar Car, Dental Clinic, Q Estetic, Strarom, Taxi for U, Medicover, Centrum Gym, Mesopotamia, Biogenetix, Lavanda Laurei, Irina Schrotter, Bityes, Paradisul International College, Lovely Vanity, Ageo Weddings, Ageo Biz, NICHI Fashion, Hotel Bellaria Iași, Wise Travel, Fabricat in Iași, Vinuri Cotnari.

Parteneri media: TVR Iași, Radio Romania Iași, Viva FM, Ziarul de Iasi, Iasi Fun, Evenimentul, Revista Glare, Agora Press, Vocea Ong, Wink, Telem, Tele Moldova, Iasi Tv Life, Infinit Tv, Radio Armonia.

Mulțumim tuturor celor care ne-au sprijinit de-a lungul timpului din postura de finanțatori, parteneri și sponsori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.